Har du lyst på en trivelig rusletur hvor du og dine kan lære mer om brannsikkerhet? Vi ønsker alle og spesielt barn og barnefamilier velkommen til en trygg og lærerik rebus her på Porsgrunn brannstasjon lørdag 25. september. Brannbamsen Bjørnis kommer også innom.

Oppmøte og registrering er utenfor brannstasjonen i Porsgrunn mellom kl. 1100 og 1330. Her vil dere få utdelt et svarark og instruksjoner som skal gjøre dere i stand til å finne et kodeord. Alle som finner kodeordet er med på trekning av to flotte premier.

Vi tar kontakt med de heldige vinnerne i neste uke. Trekningen kunngjøres også på hjemmesiden vår www.gbr.no.

I år har vi dessverre ikke anledning til å gjennomføre arrangementer ved de andre brannstasjonene våre, men alle er selvsagt hjertelig velkommen til Porsgrunn førstkommende lørdag.

Brannvernuka 2021

Brannvernuka er en nasjonal kampanje som vanligvis har endt opp med Åpen brannstasjon lørdag i uke 38. På grunn av korona har Åpen brannstasjon blitt avlyst i år, men budskapet er like viktig i år som tidligere. Fokuset for brannvernuka er ladevett. På brannvernforeningens hjemmeside kan du lese mer, klikk her.

Stolpejakt

Frem til 31. oktober arrangeres det stolpejakt flere steder i Norge, blant annet i området rundt Myren og Falkum i Skien. Les mer her.